strawberries and cream

Dagen har mest bestått av tårta och äventyr! 
Vi åkte till en liten ö i skärgården för att kolla på en utställning av super fina skärgårdsmiljöer. Alla tavlor var verkligen jättefina, men vi köpte ingen för 1. Vi har redan 2 tavlor av den konstnären och 2. Vi kom på eftermiddagen och då var i princip alla tavlor redan sålda.
Sen åkte vi på typ en "skattjakt" och sen hem! På kvällen blev de bara mys med middag, tårta och film. Sånna små tjockisar vi är hehe! Är lite sur och nervös nu för jag ska börja jobba imon och hade tänk att gå och lägga mig tidigt då jag ska gå upp tidigt imon men en sak kom emellan..
Jaja ha de fint! Kramis kramis
 
 

Midsommaraftonsnattochdag

Tjo! Hoppas att ni hade en trevlig midsommar !
Min midsommar blev faktiskt bättre än förväntat, var i början lite sur att jag inte kunde träffa mina kompisar men till slut blev de bra ändå att vara hemma med bara typ lite vänner till familjen och ärligt talat så tror jag inte jag hade orkat något annat heller för jag var typ supertrött redan vid 11, haha så då var de skönt att bara kunna chilla i soffan
Som sagt så hoppas jag att ni också hittade på något kul !! ♥♥
 
Min bror tyckte nog att jag var lite väl excited för fotot haha
Puss och kram // Sara ♥

workout cuz i dont wanna feel it

Igår på träningen var det så jädra varmt att jag trodde jag skulle dö av att typ svettas ihjäl, men de var okej för de var en jäkligt snygg kille där som kompenserade upp lidande (men givetvis såg jag säkert oerhört attraktiv ut med svett typ rinnande i ansiktet och osminkad, haha eller inte) 
Bara en fråga, tycker ni att de är kul när jag skriver om träning eller inte, för har försökt undvika de då jag vet att de lät kan bli tjatigt och irriterande om man skriver efter VARJE träning... Let me know! 
 
 
 

♡ Sara ♡

En blogg om mitt liv

RSS 2.0